overons-img

Se7en Events is een jong en dynamisch evenementen bureau, wij gaan voor een persoonlijke en volledige service van A tot Z.
Samen met U werken we een scenario uit zodat jullie event onvergetelijk word.

“The Sky is the limit” is bij ons van toepassing, wat we zelf niet hebben of kunnen zoeken we voor jullie uit en samen met onze ervaren partners streven we naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. We nemen jullie zorgen over zodat jullie met een goed gevoel aan het event kunnen beginnen. Originaliteit, kennis, en een goede voorbereiding zijn een absolute must. We houden de touwtjes strak in handen, zodat elk event perfect verloopt. Dat zijn we onze klanten en onszelf verplicht.

Met het Rubens kasteel in Elewijt hebben we onze eigen toplocatie waar we graag gebruik van maken. Voor trouwfeesten, babyborrel , tuinfeesten en andere gezellige aangelegenheden in familieverband of met de vriendenkring maar ook voor een leuke incentive, een onvergetelijke teambuilding, een professioneel seminarie of een personeelsfeest zijn we de ideale partner. Is het binnen te klein dan kunnen we een feesttent in de tuin voorzien. Informeer zeker eens naar onze groepstarieven.

Vanaf 2013 zullen er verschillende activiteiten zijn waar je kan voor inschrijven dus hou onze site zeker in de gaten.

Ideaal gelegen op geen 5 minuten van de afrit van de E19 Brussel / Antwerpen
Gratis parking voorzien.